Hinnat

Verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät ALV:n 24%. ALV määrä näytetään ostoskorissa. Hinnat ovat kappalehintoja renkaiden osalta.

Asennus vanteille

Renkaiden asennus henkilöauto: 15€ / rengas, pakettiauto: 20€ . Asennushinta sisältää kierrätysmaksun ja tasapainotuksen.

Maksutavat

Verkkopankkipainikkeet – voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla.

Luottokorttipainikkeet – voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Maksaessa sinulla on käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Lasku- ja osamaksupalvelut – voit maksaa Jousto-palvelulla saadaksesi käyttöösi joustavat lasku- ja osamaksupalvelut.

Mahdollisuus myös ennakkotilisiirrolla maksamiseen.

Toimitusaika

Nopeimman toimituksen varmistat tekemällä tilauksen verkkopankissa arkipäivänä klo 14.00 mennessä, jotta tilaus voidaan useimmiten vahvistaa seuraavana arkipäivänä. Normaali tilauksen toimitusaika on 1-3pv. Erikoistuotteiden, kuten esim. yli 18″ renkaiden, toimitus saattaa kestää kauemmin. Mikäli varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen tilausta ei voida toimittaa 1 – 3 arkipäivän aikana, otamme sinuun yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

Shining Center Espoo toimii haku- ja asennuspisteenä, joten voit tilata renkaiden lisäksi asennuspalvelun, niin saat renkaat samantien asennettua. Muista myös varata aika renkaiden vaihtoon. Katso tarkemmat yhteystiedot ja adukioloajat yhteystieto-sivultamme. Huom!  Tikkurilan pisteessä ei rengasmyyntiä.

Reklamaatiot

Mahdollisesta virheestä on ilmoitettava myyntiimme viipymättä: info@earp.fi.

Hinta- ja saldovirheet

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, jos tuotetta ei virheen vuoksi löydy tilattua määrää, tai tuotteen hinnan ollessa selkeästi virheellinen.

Asiakastiedot

Emme käytä saamiamme asiakastietoja suoramarkkinointiin ilman asiakkaan lupaa.