LLumar PPF -maalinsuojakalvo

USA:ssa valmistettu suorituskykyinen LLumar® -maalinsuojakalvo suojaa auton lakkapintaa tien roskilta ja naarmuilta. LLumar-tuotteet ovat tunnettuja huomiota herättävästä ulkonäöstään ja kestävyydestään. LLumar-maalinsuojakalvolla autostasi huolehtiminen on helppoa. Voit pestä, vahata ja kunnostaa autoasi tavalliseen tapaan. Millä tahansa ajatkin, LLumar-maalinsuojakalvo on paras vaihtoehto pitää autosi parhaimmillaan.

Lumar PPF -maalinsuojakalvo on optisesti kirkas polyuretaanikalvo maalipinnan suojaukseen. Sillä voidaan suojata maalipinta kiveniskeymiltä, tiesuolalta ja muilta liikenteen vaaroilta. Auto säilyttää kiiltonsa ja näyttää uudelta pidempään.

Mahdolliset naarmut kalvon pinnassa korjaantuvat kuin itsestään lämmön vaikutuksesta. Myös lämmin vesi palauttaa naarmuuntuneen kalvon takaisin kiiltäväksi. Kalvon UV-suojaus estää haalistumisen pysyen kirkkaana. LLumar PPF-kalvo ei harmaannu, vaikka siihen roiskuisi bensiiniä tai muita liuottimia.

Kalvossa on laadukas ja pitkäkestoinen liima, joka pitää kalvon paikoillaan kovemmassakin kyydissä. Silti PPF on tarvittaessa helppo poistaa ilman liimäjäänteitä. Tuote on verrattain helppo käsitellä, se taipuu kulmien yli ja on paksumpi kuin muut markkinoilla olevat kalvot. Auto voidaan pestä ja vahata kevytvahalla kuten ilman kalvoa.

Lue lisää osoitteesta http:/llumar.com/automotive-film-viewer