Pitkäaikainen suoja autollesi

Silver Seal Nordic ja Silver One kestopinnoitteet eivät vaadi mitään erityistä hoitoa. Ainoastaan ensimmäisen 2 viikon aikana tulee välttää pesua voimakkailla kemikaaleilla, vesipesu voidaan suorittaa (kovettumisaika).

Silver pinnoitteiden ominaisuuksiin kuuluu hyvä kemikaalien sietokyky. Käsittely suoritetaan osittain koneellisesti sitä varten suunnitellulla laitteella. Käsittelystä annetaan kirjallinen takuutodistus ja hoito-ohjeet.

Jatkokäsittely / tarkastus vuoden jälkeen pinnoituksesta.

Silver Seal Nordic  HA 350 € PA / SUV 390

Silver Seal on kaksivaiheinen menetelmä suojata maalipinta maalia huonontavilta tekijöiltä. Esikäsitellylle pinnalle levitetään 2- toimi orbitaalikoneella kemikaaliseos, joka antaa korkean kiillon ja pitkävaikutteisen suojan maalipinnalle. Käsitellään auton ulkoiset, sään auringon valon, liikenteen altistamat, kiiltäväksi tarkoitetut, maalatut pinnat. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan uusintakäsittelyä 3 vuoden välein.

Silver ONE alk.  HA 180 €  / PA / SUV  200 €

Silver One antaa erittäin pitkäkestoisen ja vahvan suojan lakkapinnoille joka estää ulkopuolisten tekijöiden kuten UV-valon, tiesuolan, liuotusaineiden ja kosteudesta johtuvan hapettumisen aiheuttamat haittavaikutukset lakkapinnalle. Tuote antaa lakkapinnan hengittää ja soveltuu siksi myös uusille ja juuri uudelleen lakatuille ajoneuvoille joiden lakkapinta ei ole vielä täysin kovettunut.

Silver One soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisillä lakka- ja maalipinnoilla mukaan lukien gelcoat ja antaa tehokkaan suojan normaaleissa käyttöolosuhteissa / hoidolla kestäen aina 12 – 15 kuukautta.

Kenotek Kenolon Ceramic Shield  alk. 450 €

Kenolon Ceramic Shield V1 on SiO2 (piioksidi) pohjainen premium-luokan pinnoite. Se on suunniteltu vastaamaan korkeimpia ammatillisia vaatimuksia.

Sen ainutlaatuinen koostumus se tekee maalipinnasta vähemmän naarmuuntuvan ja ylläpidon kannalta paljon helpomman. Sen on erittäin vastustuskykyinen säälle ja monille kemikaaleille.

Kun perinteinen vahat ja kiilloitusaineet ovat verrattain alttiina vahvasti emäksisille puhdistusaineille ja mekaaniselle kitkalle, Kenolon Ceramic Shield ylläpitää optimaalisen vaikutuksen kuukausia. Se kovettuu maalipinta enintään 9 tunnissa.

Koostumus ehkäisee mahdollisia naarmuja ja alentaa korirakenteen kuormitusta. Asianmukaisella hoidolla tämä pinnoite voi helposti tarjota yli 3 vuotta kestävän suojauksen.

Tutustu myös maalinsuojakalvoon.